Bruiloften

Gasterij de Afspanning

 

 

Café-Zaal

Uw trouwdag doorbrengen in Gasterij De Afspanning maakt van Uw dag een ware belevenis. Een voorbeeld: wanneer u uit het Gemeentehuis of de Kerk komt heten wij u van harte welkom in onze “Café-Zaal”. U en uw gasten kunnen heerlijk genieten van een glaasje champagne, terwijl u uw felicitaties in ontvangst neemt. Als het tijd is voor het bruiloftsmaal, schuift u met het gehele gezelschap aan tafel in de DinerZaal.

 

 

 

Diner

In de Diner Zaal staat alles voor u klaar, in de door u aangegeven opstelling en/of tafelschikking. In deze warme zaal kunt u genieten van het voortreffelijke eten. Het grote voordeel van deze apart gelegen zaal is, dat u niet gestoord kunt worden door de band, die aan het opbouwen is voor uw avondprogramma, of door gasten die te vroeg op de receptie of het feest arriveren. Na het dessert is het dan eindelijk zover, het feest kan beginnen.

 

 

 

 

Feestavond

Na het diner wordt U als bruidspaar verwacht in onze grote feestzaal, voor het verwelkomen van uw gasten voor de receptie of het feest. Zoals u ziet beschikt u voor uw Bruiloft over 3 verschillende zalen, waardoor er voor elk moment van de dag, het meest optimaal genoten kan worden. Dit alles wordt aangeboden zonder extra zaalhuren of andere extra kosten.

 

 

 

 

Op locatie

Gasterij de Afspanning is ook gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften op externe unieke locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!