Kijk eens binnen

Gasterij de Afspanning

Feestzaal

Gasterij De Afspanning heeft de beschikking over 3 verschillende zalen. Onze grote Feestzaal (16 meter bij 20 meter!!) uniek in zijn soort, met een grote dansvloer van ongeveer 80 vierkante meter midden in de zaal. Door de situering van deze dansvloer heeft iedereen een prachtig zicht. De vorm van de zaal en het verplaatsbare podium maakt het mogelijk de inrichting totaal af te stemmen op uw wensen. Deze ruimte beschikt over ruime toiletvoorzieningen, invalidentoilet, en commode voor de allerkleinste gasten. De zaal is geschikt voor: feesten, receptie’s, vergaderingen, buffetten en diner-dansant e.d. tot 250 personen, en er is ook een mogelijkheid om de zaal te verkleinen.

 

Café zaal

Deze ruimte leent zich uitstekend voor het houden van kleinere partijen tot 65 personen. De “Café-Zaal” beschikt over een eigen geluidsinstallatie en een mooie kleine dansvloer. De sfeer is er altijd warm en gezellig mede door de oude karakteristieke uitstraling van de originele glas in lood bovenlichten. De zaal is geschikt voor: recepties, kleine feesten, vergaderingen, buffetten en diners e.d

 

Diner Zaal

Hier worden voor u de smakelijkste diners of buffetten geserveerd, een koffietafel kan natuurlijk ook! Deze ruimte heeft ook een eigen geluidsinstallatie, bar en toiletvoorziening. Voor de kinderen is er een speelhoek aanwezig, om zich tijdens het diner te kunnen vermaken. Deze ruimte leent zich uitstekend voor het houden van partijen tot 100 personen. De zaal is geschikt voor: recepties, vergaderingen, buffetten en diners e.d.